OVER ONS

Het Bestuur

 • Voorzitter                                     Efrem Gonet
 • Penningmeester                         George Tervoort
 • Bestuurslid (secr)                       Henk Dekker
 • Bestuurslid                                  VACATURE
 • Bestuurslid                                  VACATURE

+ Staf ondersteuning      Monique Witkamp, Jan Rijnbeek

+ Enthousiaste vrijwilligers, die zich inzetten voor de winkel en bijbehorende activiteiten.

De doelstelling Het ondersteunen van initiatieven en projecten ter verbetering van onder andere de positie van de organisaties en mensen die leven in slechte achterstandsituaties.

De verkoop van artikelen heeft als doel het financieel ondersteunen van maatschappelijke instellingen in Heiloo, Limmen, Nederland en de derde wereld.

Het beloningsbeleid Bij onze stichting werken uitsluitend onbetaalde krachten, vrijwilligers. Deze verzetten geweldig werk om de cirkel – van inbreng tot verkoop – rond te krijgen. Ieder, op basis van zijn kennis en kunde, een schakel in het geheel. Door het gevarieerde aanbod van spullen is er veel inzet van de vrijwilligers nodig om uiteindelijk de klanten tevreden te stellen met een goede aankoop.

Het beleid Het beleid is gebaseerd op het stimuleren van een goede werksfeer voor alle vrijwilligers binnen de organisatie. Hoe goed procedures ook zijn vastgelegd en hoeveel structuren er ook zijn, de dagelijkse praktijk is mensenwerk; samenwerking. En daarmee worden de resultaten ook sterk bepaald door de inzet van mensen en wat er tussen de mensen gebeurt.

KEER OP KEER ZET ZICH IN VOOR GOEDE DOELEN

De kringloop van Keer op Keer: we krijgen alles + we werken voor niets + we verkopen goede gebruikte spullen …. de opbrengst gaat naar goede doelen.

 • Uw inbreng – U kunt nog goed bruikbare spullen die u niet meer nodig heeft – in plaats van deze bij het afval te doen – zonder pijn in het hart bij ons inleveren.
 • Onze vrijwilligers doen hun best om deze spullen te verkopen en zo ergens anders een goede plek te geven. Zij controleren de ingebrachte spullen en zorgen dat alles netjes in de winkel staat. Zij helpen u graag!
 • Ons aanbod varieert dankzij de regelmatige inbreng. U kunt bij ons voor weinig geld leuke spullen kopen. Er is vast wel iets van uw gading.
 • In de winkel vindt u glaswerk, servies, bestek, spelletjes, puzzels, speelgoed, meubels, audiovisuele apparatuur, tuingereedschap. Op de bovenverdieping: kleding en schoenen, boeken en kantoorartikelen, koffers en tassen enz..
 • Goede doelen, in de buurt of in het buitenland, steunen wij dankzij de opbrengst van de verkoop.
 • Keer op Keer – voor allen een win-win situatie!

Wat voor u minder van waarde is geworden is waardevol voor ons en ……. onze klanten

Voor contact en nadere organisatorische gegevens: Contact

Advertenties