OVER ONS

KEER OP KEER ZET ZICH IN VOOR GOEDE DOELEN

Keer op Keer is een organisatie waarbij iedereen zich vrijwillig inzet om al het werk te doen, de spullen worden ‘gratis’ ingebracht of  belangeloos afgestaan en de opbrengsten van de verkoop worden geschonken aan speciale doelen.

De kringloop van Keer op Keer: we krijgen alles + we werken voor niets + we verkopen goede gebruikte spullen …. de opbrengst gaat naar goede doelen.

  • Uw inbreng – U kunt nog goed bruikbare spullen die u niet meer nodig heeft – in plaats van deze bij het afval te doen – zonder pijn in het hart bij ons inleveren.
  • Onze vrijwilligers doen hun best om deze spullen te verkopen en zo ergens anders een goede plek te geven. Zij controleren de ingebrachte spullen en zorgen dat alles netjes in de winkel staat. Zij helpen u graag!
  • Ons aanbod varieert dankzij de regelmatige inbreng. U kunt bij ons voor weinig geld leuke spullen kopen. Er is vast wel iets van uw gading.
  • In de winkel vindt u glaswerk, servies, bestek, spelletjes, puzzels, speelgoed, meubels, audiovisuele apparatuur, tuingereedschap. Op de bovenverdieping: kleding en schoenen, boeken en kantoorartikelen, koffers en tassen enz..
  • Goede doelen, in de buurt of in het buitenland, steunen wij dankzij de opbrengst van de verkoop.
  • Keer op Keer – voor allen een win-win situatie!

Wat voor u minder van waarde is geworden is waardevol voor ons en ……. onze klanten

Voor contact en nadere organisatorische gegevens: Contact

Voor zakelijke informatie gaat u naar Organisatie >Documenten

Advertenties