Inbreng

U kunt allerhande ‘verkoopbare goederen’ – zoals huisraad, meubelen, kleding, boeken en platen – bij ons afgeven.

  • U vindt de inbreng achter onze winkel. Tijdens de openingstijden is er iemand om uw inbreng in ontvangst te nemen.

Bij de inbreng staat ook aangegeven welke zaken we niet aannemen, omdat het niet verkoopbaar is, omdat we er al meer dan voldoende van in de winkel hebben, of omdat het teveel ruimte in beslag neemt.

  • Natuurlijk kunt u ter plekke vragen of de vrijwilliger met u meekijkt of de goederen verkoopbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan geven we u graag advies.

Overleg: Als u iets wilt aanbieden maar eerst wilt overleggen, kunt u ons ook een email sturen stichtingxopx@hotmail.nl met de vermelding “Graag overleg”.  Door (veel!) foto’s mee te zenden kunnen wij u mogelijk sneller een antwoord geven. Vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden!

  • De telefoon wordt alleen op openingsdagen opgenomen; de mail wordt alleen op openingsdagen gelezen.

Ophalen: In bijzondere gevallen kunnen wij artikelen – die u zelf niet makkelijk kunt vervoeren (bv. meubels) – ophalen. Het is belangrijk dat u daarover met ons overlegt en een afspraak maakt over wanneer wij met onze vrachtwagen langskomen.  U kunt ons daarvoor bellen tijdens de openingstijden 072 – 532 59 62.

  • De vrijwilligers beoordelen ter plekke of de spullen kunnen/ zullen worden meegenomen of niet.

Op de Inbreng-afdeling zijn diverse mensen actief om de spullen goed te selecteren, te controleren en waar nodig te repareren. Alle spullen worden geordend om bij de juiste afdeling terecht te komen en verkocht te worden.

Wij zijn natuurlijk blij en dankbaar met wat u bij ons brengt en wij zullen onze best doen het te verkopen in het voordeel van onze goede doelen!

N.B. Het is absoluut niet de bedoeling dat buiten de openingstijden goederen op ons terrein worden geplaatst.

Advertenties