Organisatie

Het Bestuur

  • Voorzitter                                     Efrem Gonet
  • Penningmeester                         George Tervoort
  • Bestuurslid (secr)                       Henk Dekker
  • Bestuurslid                                  VACATURE
  • Bestuurslid                                  VACATURE

+ Staf: ondersteuning en advies: Monique Witkamp, Jan Rijnbeek

+ Vrijwilligers, die zich enthousiast inzetten voor de winkel en alle bijbehorende activiteiten.

Bij onze stichting werken uitsluitend onbetaalde krachten, vrijwilligers. Deze verzetten geweldig werk om de cirkel – van inbreng tot verkoop – rond te krijgen. Ieder, op basis van zijn kennis en kunde, een schakel in het geheel. Door het royale, ruimhartige en gevarieerde aanbod van spullen is er veel inzet van de vrijwilligers nodig om uiteindelijk de klanten tevreden te stellen met een goede aankoop.

De verkoop van artikelen heeft als doel het financieel ondersteunen van maatschappelijke instellingen in Heiloo, Limmen, Nederland en de derde wereld. Ook begunstigen wij projecten in arme regio’s van Europa.

Het beleid Het beleid is gebaseerd op het stimuleren van een goede werksfeer voor alle vrijwilligers binnen de organisatie. Hoe goed procedures ook zijn vastgelegd en hoeveel structuren er ook zijn, de dagelijkse praktijk is mensenwerk; samenwerking. En daarmee worden de resultaten ook sterk bepaald door de inzet van mensen en wat er tussen de mensen gebeurt. Vrijwilligers met verschillende achtergronden kunnen zich nuttig maken, ook staan wij open voor (korte) stages – enige mate van zelfwerkzaamheid, het zelfstandig voor langere tijd productief bezig kunnen zijn, is wel een (minimum) vereiste.

De doelstelling Het ondersteunen van initiatieven en projecten ter verbetering van onder andere de positie van de organisaties en mensen die leven in slechte achterstandsituaties.

Advertenties